همکاری میان بخشی

اصول همکاری و شراکت برای تحقق بیشترین تاثیرگذاری در حوزه معلولیت

چک لیست ارتباطات

در طول همکاری، نیاز به شکل های مختلفی از ارتباط با اعضا و مخاطبان می باشد. در ادامه چک لیستی از مخاطبان مختلف و پیشنهادهایی برای ارتباط با هر مخاطب، آمده است.

مهارت های همکاری و مدیریتی

از آنجا که مشارکت عموما در یک محیط نامطمئن توسعه می‌یابد، مجموعه خاصی از مهارت‌ها برای تقویت جوهره ی همکاری مورد نیاز است که در ادامه به آن اشاره شده است.

چرا رویکرد میان بخشی؟

مشارکت‌ های میان بخشی از مجموع بخش‌های منفرد آن‌ها، ارزش فراتری تولید می‌کنند و می‌توانند به ایجاد تأثیر پایدار و معنادار کمک شایانی نمایند...

اشکال مختلف همکاری

در اینجا به سه سطح همکاری سازمان یافته می پردازیم.همکاری بین سازمانی-همکاری میان بخشی و دولت الکترونیک

طبقه بندی حوزه های همکاری

عرصه‌های دو یا سه بخشی مرتبط با مشارکت‌های اجتماعی میان بخشی را می توان به این ترتیب طبقه‌بندی کرد...

طبقه بندی سطوح مشارکت

طبقه بندی سطوح مشارکت مک‌دونالد در مقاله خود، ضمن طبقه‌بندی سطوح همکاری و مشارکت به چهار سطح (سنتی، مقدماتی، کامل و اتحاد)،ویژگی‌های هریک را به این ترتیب برمی‌شمرد : جدول سطوح مشارکت سطح 1- سنتی قراردادهای رقابتی دور از هم سطح 2- مشارکت مقدماتی همکاری مبتنی بر تیم سطح 3- مشارکت کامل تیم منسجم با ارزش افزوده سطح 4- اتحاد مشارکت راهبردی با هم&zwnj...

10 ویژگی اصلی مشارکت

انجمن کارگزاران مشارکت، 10 ویژگی اصلی برای مشارکت موثر را بر‌می‌شمارد...

چالش های مشارکت

انجمن کارگزاران مشارکت، چالش های مشارکت را بدین ترتیب بر‌می‌شمارد...

7 مهارت مهم برای ایجاد مشارکت

چگونه می‌توان مشارکت را عملی نمود؟ در چه زمانی از کدام مهارت‌ها باید استفاده کرد؟ توسعه یک مشارکت موثر شامل هفت مرحله ی مهارتی به شرح زیر است...

چالش های درون سازمانی

چالش های درون سازمانی همکاری بین بخشی اکنون به عنوان یک راهبرد برای پرداختن به بسیاری از پیچیده‌ترین چالش‌های عمومی جامعه، هم ضروری و هم مطلوب است. در واقع، تصور این که مشکلات مختلف چند بعدی از جمله مساله معلولیت و به ویژه کودکان دارای نیازهای ویژه، بدون توافق و همکاری بین بخش‌های مختلف به‌طور موفقیت‌آمیز حل و فصل گردد، دشوار است. همکاری را می‌توان به عنوان پیوند...

مراحل همکاری بین بخشی

برای تحقق یک همکاری بین‌بخشی چهار مرحله را می‌توان شناسایی کرد: تشخیص - طراحی - اجرا - ارزیابی

اجزای همکاری میان بخشی

اجزای همکاری بین بخشی بدین قرار است: هدف-دامنه-اندازه-منابع تعهد شده-نوع خروجی-مدت زمان-ملاحظات حقوقی-پروتکل تصمیم گیری. در ادامه با هر یک از این اجزا بیشتر آشنا می شوید...

سوالاتی برای مطالعه ی موردی

برای یک مطالعه ی موردی در همکاری بین بخشی، چه پرسش هایی را باید مطرح کرد و چه جزییاتی را بایستی مشخص کرد؟

مقدمه ای بر ابزارهای مشارکت

ابزارهای متعددی در حوزه همکاری‌های میان‌بخشی توسط متخصصان مختلف طراحی شده است. یکی از نهادهای تخصصی این حوزه، مجمعِ تاثیر جمعی، می‌باشد که برای تحقق یک همکاری میان‌بخشی چهار مرحله را شناسایی کرده است.

ابزار مرحله اجرا

مجمعِ تاثیر جمعی برای تحقق یک همکاری بین‌بخشی چهار مرحله شناسایی کرده است.در این قسمت با ابزار مرحله طراحی(مرحله سوم) آشنا می شوید.

ابزار مرحله ی طراحی

مجمعِ تاثیر جمعی برای تحقق یک همکاری بین‌بخشی چهار مرحله شناسایی کرده است.در این قسمت با ابزار مرحله طراحی(مرحله ی دوم) آشنا می شوید.

ابزار مرحله تشخیص

مجمعِ تاثیر جمعی برای تحقق یک همکاری بین‌بخشی چهار مرحله شناسایی کرده است.در این قسمت با ابزار مرحله تشخیص(مرحله ی اول) آشنا می شوید.

فرم ارزیابی شریک

این ابزار شامل طرح سوالات سیستماتیک از هر شریک بالقوه، می باشد. این سوالات، نقطه شروع مناسبی را برای سنجش میزان تطابق شریک بالقوه، با اهداف و نیازهای مشارکت فراهم می کند.

ابزار مرحله‌ی ارزیابی

مجمعِ تاثیر جمعی برای تحقق یک همکاری بین‌بخشی چهار مرحله شناسایی کرده است.در این قسمت با ابزار مرحله‌ی ارزیابی(مرحله چهارم) آشنا می شوید.

پرسشنامه نقش ها و مهارت ها

این پرسشنامه برای افراد درگیر در مشارکت طراحی شده است تا مهارت‌های شراکت خود را ارزیابی کنند. همچنین می‌تواند برای شناسایی مهارت های موجود و این که کدام یک از افراد، برای انجام کدام وظایف / نقش‌ها مجهزتر هستند، استفاده شود.